Υπηρεσίες

Καθαρισμός χαλιών - μοκετών

Το πλύσιμο των χαλιών και των μοκετών γίνεται σε αυτόματο πλυστικό μηχάνημα χρησιμοποιώντας απορρυπαντικά ειδικά για τα μάλλινα και ευαίσθητα χαλιά. Η διαδικασία πλυσίματος προσαρμόζεται ανάλογα με τον τύπο και την ποιότητα του χαλιού.

Για τα χειροποίητα χαλιά διαθέτουμε 3 τρόπους καθαρισμού, αναλόγως την ποιότητα.

  • Αφροκαθαρισμός
  • Στεγνό καθάρισμα
  • Καθαρισμός microsplitting, single-pass

Συντήρηση - επισκευή χαλιών

Η συντήρηση (βιοκαθαρισμός) είναι υπηρεσία που γίνεται στα χαλιά τα οποία ναι μεν δεν έχουν λεκέδες ή γάριασμα αλλά είναι σίγουρα λερωμένα από σκόνη, ακάρεα και άλλους μικροοργανισμούς.

Περιλαμβάνει παραλαβή - παράδοση, τίναγμα - απομάκρυνση των στερεών ρύπων (σκόνη, ακάρεα και απολύμανση σε μύκητες, βακτήρια, μικρόβια και άλλους μικροοργανισμούς). Είναι μία οικονομική λύση και έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από άποψη υγιεινής από το να προσπαθήσετε να πλύνετε μόνοι σας τα χαλιά σας.

Βιοκαθαρισμός στρωμάτων - επίπλων

Τι πρέπει να γνωρίζετε. Βιοκαθαρισμός είναι η μέθοδος καθαρισμού κατά την οποία χρησιμοποιούμε ελάχιστες ποσότητες νερού ώστε να μη δημιουργούμε περιβάλλον υγρασίας για μύκητες και βακτηρίδια. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται διασπόνται σε μη ρυπογόνες ουσίες και συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος και ουσιαστικά στη δική μας υγεία.

Καθαρισμός ενδυμάτων - κλινοσκεπασμάτων

Το στεγνοκαθαριστήριο Evrotas Clean προσφέρει εξιδικευμένο καθάρισμα σε όλα τα είδη ρουχισμού από ένα απλό παντελόνι εώς ένα πολύπλοκο νυφικό.

Πάντα με τη στήριξη και τη συνεργασία της AMA Universal Hellas και των προϊόντων Alberti Angelo.

Καθαρισμός - βαφή δερμάτινων

Ένα καλό δερμάτινο ρούχο έχει μία διαχρονική αξία και σίγουρα σας συμφέρει να το συντηρείσετε και ενδεχομένως εκτός από το καθάρισμα του και η βαφή του.

Για τον καθαρισμό, τη βαφή και τη συντήρηση των δερμάτινων ειδών σας, έχουμε την τεχνογνωσία και την πιστοποίηση της εταιρίας Alberti Angelo - AMA Universal Hellas.

Ξενοδοχεία - επαγγελματικοί χώροι

Ως επαγγελματίες ξενοδόχοι γνωρίζετε καλύτερα από εμάς ότι μέγιστο ρόλο στην εικόνα των υπηρεσιών του ξενοδοχείου σας παίζει η καθαριότητα.

Κάτι που ίσως δεν γνωρίζετε είναι η αναγκαιότητα της περιοδικότητας του καθαρισμού των στρωμάτων. Συμβάλει στην υγεία των πελατών σας και στην καλύτερη διαφήμιση του ξενοδοχείου σας.

Το όνομα της επιχείρησής μας (Evrotas Clean) αντικατοπτρίζει αυτό που κάνουμε για εσάς.

Εξυπηρέτηση Κυθήρων

Γνωρίζοντας απόλυτα τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που έχει η διαμονή σε νησί σας ενημερώνουμε ότι επισκεπτόμαστε για δουλειά τα Κύθηρα από το 2008.

Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας έχει σαν αποτέλεσμα την δική σας εξυπηρέτηση (σε κόστος, χρόνο και κόπο).

Ενημερωθείτε για τον τρόπο συνεργασίας μας.

Καθαρισμός βρεφικών ειδών

Κατανοώντας τη δύσκολη εποχή που διανύουμε και γνωρίζοντας ότι πολλά από τα βρεφικά είδη (πορτ-μπεμπέ, παιδικά στρώματα, πάντες, λούτρινα αρκουδάκια, κ.τ.λ.) τα δανειζόμαστε αντί να τα αγοράσουμε, καλό θα είναι όταν τα δανειζόμαστε ή πριν τα επιστρέψουμε να τα καθαρίσουμε για αυτό λοιπόν το λόγο σας προσφέρουμε τη φροντίδα και την υγιεινή τους έναντι ενός λογικού και χαμηλού κόστους.

Η υπηρεσία φροντίδας και υγιεινής περιλαμβάνει βιοκαθαρισμό, εξάλειψη κιτρινίλας από ιδρώτα και ούρα και εξουδετέρωση ακάρεων και άλλων μικροοργανισμών και αλλεργιοργόνων παραγόντων.