Η Εταιρεία

Τα καθαριστήρια Evrotas Clean υφίστανται στο χώρο των στεγνοκαθαριστηρίων από το 1982 και στο χώρο των ταπητοκαθαριστηρίων από το 1989.

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη Σπάρτη, Λακωνία. Είναι ένας χώρος πολλαπλών εφαρμογών καθαρισμού χαλιών - μοκετών, ενδυμάτων και δερμάτινων, κουβερτών - παπλωμάτων, κουρτινών κ.ά.

Με την πλήρη υποστήριξη του δικτύου εξειδικευμένων τεχνικών - συμβούλων καθαρισμού "Kαθαρομαγεία" (www.katharomageia.gr). Παρακολουθώντας τις εξελίξεις της βιομηχανίας παγκοσμίου καθαρισμού δίνει λύσεις με παροχές υψηλής ποιότητας, έχοντας σαν όπλο τη χρήση των καλύτερων καθαριστικών υλικών και την εκπαίδευση, με τη συνεχή επιμορφωτική κατάρτιση.

Η ποικιλότητα και η πολυπλοκότητα των υπηρεσιών καθαρισμού σε συνάρτηση με το επιβαρυμένο περιβάλλον που ζούμε παραπέμπει στη λογική καθαριότητα = υγεία. Όλα αυτά ταυτόχρονα με τη δύσκολη εποχή που διανύουμε δημιουργούν το ερώτημα γιατί να αντικαταστήσεις κάτι που μπορείς να το καθαρίσεις και να το απολυμάνεις.

Δεν είναι ανάγκη να αντικαθίσταται ένα παλιό πάπλωμα ή χαλί όταν αυτό με πολύ χαμηλό κόστος μπορεί να καθαριστεί και να επισκευαστεί. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τα ρούχα (ειδικά τα δερμάτινα) αλλά και για όλα τα βρεφικά είδη. Το κόστος συντήρησης/επισκευής και καθαριότητας σε κάθε περίπτωση είναι χαμηλότερο από αυτό της αντικατάστασης.

Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε λύσεις στα προβλήματα καθαρισμού που μπορεί να αντιμετωπίσετε στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

Evrotas Clean - Πάντα στη διάθεσή σας!