Σύμβουλοι Καθαρισμού

Η εταιρία μας πέρα από τις υπηρεσίες που μπορεί να σας προσφέρει, έχει τη συμβουλευτική δυνατότητα για θέματα που αφορούν τους καθαρισμούς ή για προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την εφαρμογή τους.

Εξειδικευμένος Τεχνικός - Σύμβουλος Καθαρισμού (Technical Consultant - Specialized Cleaning), είναι ο επαγγελματίας καθαριστής ταπήτων/ταπετσαριών - συντηρητής ινωδών - υφασμάτινων επιφανειών. Εκτός από την όποια εμπειρία διαθέτει, έχει και την απαιτούμενη δια βίου κατάρτιση (από ΙΕΚ - σχολή κλωστοϋφαντουργίας ή από σειρά σεμιναρίων) από πιστοποιημένο φορέα ή φορείς ώστε να αποδεικνύεται η ιδιότητα του.

Προτείνει λύσεις για τυχόν θέματα που αφορούν απορρύπανση, βιοκαθαρισμό, καθαρισμό και αποκατάσταση.

Εφόσον του ζητηθεί παρατηρεί τυχόν προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει σε χαλιά, στρώματα, κλινοσκεπάσματα και ταπετσαρίες των επίπλων από επιβαρυμένο περιβάλλον λόγω ρύπανσης από στερεούς ρύπους, ακάρεα, υγρασία, πυρκαγιά, πλημμυρά ή λεκέδες.

Θα πάρει δείγματα σκόνης στερεών ρύπων και περιττώματα ακάρεων από στρώματα, μοκέτες, χαλιά ή ταπετσαρίες επίπλων το οποία θα παραδώσει στον πελάτη σφραγισμένα, δίνοντας του τη δυνατότητα να το προσκομίσει στον αλλεργιολόγο του.

Θα συμβουλέψει τον πελάτη να καλέσει εμπειρογνώμονα ώστε να γνωματεύσει τυχόν ευθύνη που μπορεί να έχει προκύψει από ζημιά τρίτου σε χαλιά, μοκέτες ή και ταπετσαρίες επίπλων.

Θα συμβουλέψει και θα προτείνει λύσεις για την αποκατάσταση της καθαριότητας όπως:

  • απόσμηση από κατάλοιπα καπνού πυρκαγιάς
  • υγρασίας
  • απορρίμματα

Θα προτείνει μέτρα προληπτικής προστασίας των ινωδών υφασμάτινων επιφανειών όπως:

  • απορρύπανση
  • αδιαβροχοποίηση
  • βραδυφλεγία